Home.Uw vakantiehuis.Uw vakantie.Prijs/Vrij?.Iets voor U.Over ons.Gastenboek.EZEL.Tourist Info.
Uw  vakantie !             

Wilt U geen kansen missen, boek vooraf Uw activiteit of diner via ons! Kijk ook bij onze arrangementen:voordelig en alles geregeld in 1 pakket.

Activiteiten. Als de overdaad aan rust, ruimte en groen U na een tijdje prikkelt om actief te worden, dan kan dat ook. De omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen en kanoën. Daarnaast kunt U denken aan: vliegen, zwemmen (buiten of binnen), Afrikaans trommelen, paardrijden, ezel wandelen, 4 tal dierentuinen, winkelen in Nijmegen, Kleve of in het grootste overdekte winkelcentrum van West Europa, diverse musea (Romeinen, WO II en bevrijding, blinden museum, …). Klik op tourist info!

Honger na alle bezigheden ? In een van de 5 restaurants kunt u terecht voor het traditionele “Spargel” of “Martins Gans” eten. De Duitse keuken staat voor vers en lekker. Zelf klaar maken kan ook. Maak gerust gebruik van de biologische kruiden en groeten uit de tuin. Vraag ons naar lekkere recepten ! Voor kinderen is de ijssalon en shoarma uit de Dorfgrill een traktatie.

Behoefte aan inkeer en spiritualiteit ? Denk aan de pelgrimsplaats Kevelaer en het Jacobspad naar Santiago de Compostella dat langs ons huis loopt.

Hiernaast ziet U een luchtfoto en  de omgevingskaart waarop ligging en de diverse mogelijkheden staan.
Uw vakantie
    Ligging & Omgeving

stats counter