Home.Uw vakantiehuis.Uw vakantie.Prijs/Vrij?.Iets voor U.Over ons.Gastenboek.EZEL.Tourist Info.
Uw vakantiehuis!            

De kleine Boshoeve is een vakwerkhuis met een eigen tuin, bos en wei. Vakwerkhuizen, bekend van Zuid Limburg, kwamen vroeger overal voor waar on-voldoende natuursteen was.  Pas na 1700 zijn zij vervangen door baksteenhuizen. Het huis bestaat uit 2 (4 -persoons) appartementen met elk een eigen ingang.  

Het gehele benedenappartement is in boerenstijl, drempelvrij en in de douche bevinden zich voorzieningen voor mensen met een beperking. Binnen treft U aan: Moderne keuken in landhuisstijl, badkamer, 2 slaapkamers a 2 p, woonkamer. Onder andere oude vloeren en vensterbanken zijn hersteld. Alle kamers kijken uit op het groen (bos, tuin, of rivier). Het bovenappartement heeft dezelfde indeling, heeft een mooier uitzicht en een houthaard, echter geen afwasmachine.  Ook een eigen ingang en gebruik van een eigen  helft van de tuin. Boven is in Aziatische sfeer ingericht. Voor grootfamilies en vriendengroepen zijn beide apprtementen te combineren (tot 8 max 12 personen).

Omgeving. Het eigen terrein is ruim 1 hectare groot en omvat bos, wei met knuffeldieren (schaap, geit, kip, eend en kalkoen) en een groentetuin.
Vanuit de tuin loopt U zo naar de rivier, het bos of het dorp. De wijdere omgeving biedt naast 2 natuurparken (Gelderse Poort en Schwalm-Netten), stedelijk winkelplezier en meer.
Huis en interieur beneden
Erf en omgeving

Interieur Boven Bovenovenverdieping


stats counter